Професор кафедри будівництва НУБіП України Яковенко Ігор Анатолійович - «Науковець 2020 року»!

11 грудня 2020, 14:40
м. Київ

 

Професор кафедри будівництва НУБіП України Яковенко Ігор Анатолійович прийняв участь у ІІ Міжнародній програмі «Науковець року» (за підтримки та участі представників: Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національної академії медичних наук України, Академії будівництва України, народних депутатів та інших державних структур і громадських об’єднань), яка сприяє підтримці наукових і науково-педагогічних працівників, що професійно займаються науковою діяльністю, мають певні досягнення, збагачують та розвивають галузь.


Яковенко І.А. нагороджений іменною відзнакою, орденом «Науковець року 2020» (посвідчення №234 від 20 листопада 2020 року), Почесною грамотою «За значні наукові досягнення» та публікацією у виданні «Наукова Еліта України», яке ознайомлює наукову спільноту з кращим науковим потенціалом та професійними здобутками науковця.


Колективи кафедри будівництва, факультету конструювання та дизайну та Національного університету біоресурсів і природокористування України вітає доктора технічних наук, доцента, професора кафедри будівництва Яковенка Ігоря Анатолійовича з отриманою відзнакою та бажає подальших успіхів у його науковій роботі, міцного здоров’я, благополуччя та всього самого найкращого!
https://galaktika2005.wixsite.com/nauka-2019/%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D0%B0%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook