Весняний форум 2021 Асоціації юридичних клінік України

26 березня 2021 року

     В цьому році з’їзд юридичних клінік проходив під назвою Весняний форму 2021. Сама назва даного заходу вже провокувала на теплу зустріч та продуктивну роботу.

     Юридичну клініку «Захист та справедливість», НУБіП України на Весняному форумі 2021 представляла студентка юридичного факультету Руда Марина. Вона на протязі 2-х днів активно приймала участь у дискусіях з організаційних питань діяльності юридичних клінік.

     Зміст заходів на Весняному форумі був доволі насичений. У пеший день зустрічі Асоціація юридичних клінік України презентувала посібник «Правнича клінічна освіта в Україні», який бере за мету покращити знання у студентів правників з юридично-клінічного навчання та зорганізувати належну та якісну роботу самих юридичних клінік в Україні. Також, на форумі обговорювали результати діяльності АЮКУ у 2020 році та майбутні плани на 2021 рік.


     Другий день був не менш насичений, вже з самого ранку організаторами Весняного форуму 2021 було презентовано навчально-методичний посібник для проведення занять з практичного права «Streetlaw: Захист прав споживачів у сфері фінансових послуг». Далі проходили «Воркшопи» та різні інтерактивні заходи, де кожен учасник заходу мав змогу покращити власні знання з питань фінансової грамотності.

     Юридична клініка «Захист та справедливість», НУБіП України щиро вдячна організаторам Весняного форуму 2021 за чудово організований захід, та можливість обговорити, навчитися та активно попрацювати у компанії однодумців.


Керівник ЮК «Захист та справедливість»
Сергій Кідалов

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook