Нові перемоги «Колоса»

24 березня 2021 року

 Нові перемоги «Колоса»

         Вже неодноразово творчі колективи нашого університету доводили, що навіть в умовах пандемії вони є достойними репрезентаторами української культури на різноманітних рівнях. І сьогодні ми знову раді повідомити вам про дві високі перемоги народного ансамблю пісні і танцю «Колос».
         Так, в Амстердамі під патронатом Всесвітньої унії культури відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв «Netherlandish Golden Tulip 2021», у якому взяла участь хорова група ансамблю. Ось якого листа отримав «Колос» від організаторів:
         «Дорогі друзі ! Ми раді повідомити вам результати Фестивалю. Всі учасники показали високий рівень, а професійне журі, як і конкурсанти, мало прекрасну нагоду взяти участь у роботі з будь-якого куточка планети. У конкурсі взяли участь Австрія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Болгарія, Німеччина, Казахстан, Литва, Латвія, Молдова, Польща, Росія, Україна, Чехія, Румунія… ОТОЖ:
FOLK VOCAL
GRAND PRIX (NGT-I-0048) Choral Group of Folk Song and Dance Ensemble “KOLOS” of National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
         Велике вам спасибі! Ви - зірочки, сіяйте яскравіше!»
         А хореографічна група «Колоса» презентувала наш університет на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «PRIME TIME OF ART» (м. Нур-Султан, Республіка Казахстан). Результат також якнайкращий - ГРАН-ПРІ – головний кубок Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Prime time of art», Подяка від організаторів керівнику ( Сауріній Ользі Іванівні), сертифікат на безкоштовну участь у наступних фестивалях-конкурсах.
 
 
 
 
Щирі вітання вам, дорогі переможці!
            
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook