Профілактика зараження covid 19 та дистанційне навчання – основні питання онлайн зустрічі студентів 1 групи 2 курсу з куратором

25 березня 2021 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

25.03.21 р. відбулась чергова онлайн зустріч студентів 1 групи 2 курсу з куратором, доцентом кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лакатошем В.М. 

Основними питаннями організаційної години були такі: заходи щодо запобігання захворювань на коронавірус covid 19 та стан і успішність студентів групи в умовах дистанційного навчання.При обговоренні першого питання куратор групи наголосив, що успішний захист від захворювання на covid 19 можливий за умови максимального обмеження студентами контактів, дотримання ними соціальної дистанції, використання захисних масок у громадських місцях, а найголовніше – своєчасна і правильна вакцинація. Під час презентації студенти з’ясували для себе нові дані щодо формування імунітету проти вірусних хвороб, а також механізми і якість поствакцинального імунітету різних вакцин від covid 19.

У другому питанні староста групи Марцинюк С. доповів про відвідуваність занять студентами, яка склала 89%  та поточну успішність у 2 семестрі. Також були обговорені інші актуальні питання.

Куратор студентів 1 групи 2 курсу доц. Лакатош В.М.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook