День відкритих дверей на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності

25 березня 2021 року

 

24 березня кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності було проведено День відкритих дверей. В зв’язку з ситуацією яка склалася в державі захід відбувся в он-лайн форматі на платформі Zoom. Цього разу відвідати день відкритих дверей та більш детально ознайомитися зі спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  виявили бажання понад 70 осіб.
З вітальним словом виступив завідувач кафедри, д.е.н. проф., Ільчук Микола Максимович. Він обґрунтував важливість підприємництва в ринкових умовах та коротко охарактеризував освітньо-наукові напрями діяльності кафедри в цьому напрямку.
 
Після вітального вступу, Микола Максимович передав слово декану економічного факультету д.е.н., професору Діброві Анатолію Дмитровичу, який детальніше розповів про перспективи навчання на економічному факультеті. Зокрема, декан акцентував увагу на якості навчального процесу, умовах проживання та можливості виробничої практики в країнах ЄС.
Далі слово було передано провідному доценту кафедри Яворській Валентині Олександрівні. Вона акцентувала увагу присутніх на особливостях навчального процесу та умовами цьогорічного вступу. Окрему увагу було приділено базам практик, зокрема за напрямом Біржова діяльність.
Заключне слово взяв доцент кафедри Нікітченко С.О. Його виступ був націлений на пошук мотивів оволодіння знаннями в напрямку підприємництва. Сергій Олександрович акцентував увагу на тому, що після проходження навчання, майбутні підприємці знатимуть, як вести бізнес у виробничій та комерційній сфері, як розвивати підприємництво в фінансово кредитній сфері, зможуть вести консалтингову, страхову та біржову діяльність.
Специфічний формат зустрічі, не дав можливість у повній мірі поспілкуватися учасникам. Але позитивні враження і тепла аура відчувалася на відстані. Після зустрічі, деякі з учасників висловили велику зацікавленість у навчанні в нашому університеті за спеціальністю Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.  
Сергій Нікітченко,
доцент кафедри організації підприємництва
 та біржової діяльності
 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook