Нові перемоги наших студентів

24 березня 2021 року

 

4Вже стали приємною традицією вітання наших студентів із перемогою на другому (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Протягом минулого тижня тривали захисти в усіх відділеннях, серед яких і відділення технічних та комп'ютерних наук, економіки. Приємно зазначити, що в кожному із них першість здобули наші студенти.

3

Перше місце в одній із секцій технічних наук зайняв Дмитро Івасіків (К-21М), який працював над темою: "Вимірювання швидкості крові за допомогою пульсоксиметрів".

2

Андрій Кухарук (К-21М), який досліджував перспективи застосування глибинного навчання та семантичного пошуку в програмах спрощення юридичних онлайн-послуг, здобув диплом першого ступеня в секції Internet-технології та WEB-дизайн.

1

У свою чергу, Олександр Любовицький (Е-21М), який працював над статистичним дослідженням чинників впливу на успішність краудфандингу, здобув диплом першого ступеня в секції мікро- та макроекономіки.

Попереду Київ, тож окрім привітань, ми бажаємо нашим студентам наснаги та успіху!

Дякуємо Віктору Дворському, науковому керівнику Дмитра, та Юрію Лучці, науковому керівнику Андрія та Олександра.

Підготовка робіт такого плану вимагає чималих зусиль та, очевидно, допомоги інших, тому окрему подяку висловлюємо Наталії Демчук, учителю Бережанської ЗОШ №2, студентам Тернопільського технічного університету Богдану та Віталію Семеганам та Українського католицького університету - Ярославу Пастуху й Роксоляні Онишків.

Голова профспілкової організації студентів
Василь ЛЕЩУК
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook