День відкритих дверей –онлайн у ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової Національного університету біоресурсів і природокористування Україн

23 березня 2021 року

23 березня на платформі Youtube відбувся День відкритих дверей у ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової Національного університету біоресурсів і природокористування України». До заходу долучилися учні, їх батьки, випускники і просто бажаючі.

Розпочалася онлайн-зустріч демонстрацією відеоролика про навчальний заклад і перше знайомство з навчально-матеріальною базою коледжу. Майбутні вступники ознайомилися з сучасно обладнаними аудиторіями, кабінетами, віртуально оглянули територію навчальних лабораторій колекційно-дослідного поля, зуміли оцінити участь студентів у виставках, конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях, відвідування секцій, гуртків.

Представлення кожної із семи спеціальностей відбувалося по різному – це і відеоролики, і презентація, і демонстрація фото, в яких були розкриті перспективи й переваги отримання фахової передвищої освіти саме у нашому коледжі, організація практичної підготовки, проведення дозвілля, розкрито цікаве і насичене життя студентів, які не тільки здобувають фахові знання, а й беруть активну участь у спортивному, громадському, культурному житті.

Про терміни вступної кампанії та документи для вступу ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Алла Коник.

Сподіваємося, що ця зустріч стала чудовою можливістю для всіх впевнитися в унікальності Бобровицького фахового коледжу та остаточно визначитися з вибором навчального закладу, адже ми пропонуємо не лише широкий спектр спеціальностей для здобуття високоякісної освіти, але й вміння цікаво проводити дозвілля, відпочивати.

Ми вдячні всім гостям, майбутнім абітурієнтам, які були разом з нами на Дні відкритих дверей-онлайн і впевнені, що ви зробите правильний вибір.

   

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook