ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ НА ТЕМУ «ЗАСОБИ АСТРОНОМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ»

23 березня 2021 року

 

623 березня 2021 року викладачкою-методисткою Роксоланою Ломницькою проведено дистанційне лекційне заняття з дисципліни «Астрономія» на тему: «Засоби астрономічних досліджень» для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» (гр. К-21М).

 

На занятті здобувачі освіти мали змогу ознайомитись з принципом роботи та використанням як віртуальних так і реальних засобів для спостереження небесних тіл у всіх діапазонах випромінювання. Особливу увагу студентів привернула інформація про українські радіотелескопи та найновіші сучасні космічні телескопи.

134578

Для узагальнення та систематизації знань викладачка використала тестування на платформі Kahoot, яке показало високий рівень засвоєння нових знань студентами.

2

На відкритому занятті були присутні завідувачка навчально-методичного кабінету, викладачка-методистка Оксана ЛЕЩИШИН, завідувачка відділення комп’ютерної інженеріїта електротехніки, викладачка-методистка Маріанна МИХАЙЛИШИН, голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій, викладачка-методистка Ольга ЯКИМОВИЧ, викладач-методист Ростислав УХМАН.

Викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій Ростислав Ухман.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook