В Україні розпочався всесвітній тиждень грошей! Вебінар Global Money Week на тему "Як користуватися Cashless за межами Гоґвортсу"

23 березня 2021 року

 1Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що включає заходи на фінансову тематику для дітей та молоді. Це тиждень, коли у різних країнах світу проходить безліч заходів, уроків, лекцій, воркшопів, майстер-класів, змагань і конкурсів задля підвищення фінансової обізнаності молодого покоління.

3

23 березня учасниками вебінару Global Money Week на тему: "Як користуватися Cashless за межами Гоґвортсу" були викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Ірина Тернова, Уляна Бурдаш, Уляна Дудка і Оксана Петрів, а також здобувачі освіти І-ІІІ курсів економічних спеціальностей.

56913

Ведуча вебінару Марта Костів цікаво розповідала про безготівкові гроші cashless, як платежі і фінансові операції. "Бережіть себе, бережіть свої гроші!" – це офіційна тема Global Money Week у 2021 році. Вона наголошує на важливості збереження здоров’я та фінансової стійкості населення в умовах сьогодення.

4

Уперше у світі заходи Global Money Week проведені у 2012 році. Відтоді учасниками руху з фінансової просвіти стали понад 40 мільйонів осіб з понад 170 країн.

З 2020 року організатором Global Money Week на глобальному рівні є Міжнародна мережа фінансової освіти при Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD/INFE). Національний банк України – член OECD/INFE та офіційний координатор свята в Україні.

14

Олена Тригуб відповідала на всі питання задані у чаті, а всіх учасників запросили до гри на платформі KAHOOT.

Оксана Петрів
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook