Відкрите практичне заняття в групі Е-31М

23 березня 2021 року

 

223.03.2021р. викладачем циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Богданом БІЛИКОМ, проведено відкрите практичне заняття, з дисципліни «Автоматизація технологічних процесів і САК», на тему «Вивчення схеми керування автоматизованоїводонасосної установки».

1

Тема заняття є актуальною, сучасною та має практичне застосування у реальних умовах ведення господарської діяльності в галузях народного господарства, що є надзвичайно важливим у підготовці висококваліфікованого спеціаліста. Метою заняття, було вивчення схеми автоматизації водонасосної установки та розрахунок потужності електродвигуна і вибір насосного агрегату.

3

Заняття проводилося із зазначеним планом, відповідно до регламенту робочої програми дисципліни. На початку заняття проведено опитування здобувачів освіти, на рівень оволодіння теоретичним матеріалом, методом дискусії, із використанням ілюстрацій технологічного обладнання. Для засвоєння принципу роботи технологічної схеми та схеми автоматизації, водонасосної установки, здобувачами освіти, проведено повний аналіз елементів схем, а також характеризовано їх призначення в даних схемах. Також проведено розрахунок потужності електродвигуна і вибір водяного насоса.

546

Здобувачі освіти, а саме студенти третього курсу, групи Е-31М, з задоволенням слухали, відповідали на запитання, дискутували та розв’язували задачі на задану тему, бо кожне заняття, це «маленький крок» до освоєння спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

На відкритому занятті були присутні: завідувачка відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки Маріанна МИХАЙЛИШИН, голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Надія ОБЕРСЬКА, викладачка спеціальних електротехнічних дисциплін Оксана ДУДАР.

Голова циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін
Надія ОБЕРСЬКА
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook