Вебінар "НБУ – 30 років розвитку: якими ми були, що змінилось і яке майбутнє будуємо"

23 березня 2021 року

 

2203.1Від сьогодні та до 28 березня в Україні триватимуть заходи для студентів в межах Global Money Week (Всесвітнього тижня грошей). Global Money Week ‒ міжнародна інформаційна кампанія з фінансової обізнаності, спрямована на поглиблення знань дітей і молоді щодо фінансів. У світі Global Money Week святкують з 2012 року. Відтоді до міжнародної ініціативи з фінансової грамотності долучилися понад 170 країн.

2203.2

Національний банк України, як представник України в Міжнародній мережі фінансової освіти Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та член Міжнародної робочої групи Global Money Week при ОЕСР, є офіційним координатором заходів Global Money Week 2021 в Україні. Заходи в межах Global Money Week 2021 в Україні проводяться за підтримки Проекту USAID "Трансформація фінансового сектору".

У цілях безпеки та в знак солідарності з іншими країнами рекомендовано онлайн-формат заходів. Насичену програму навчально-пізнавальних та інтерактивних заходів на фінансові теми для молоді традиційно підготував Національний банк України спільно з Проектом USAID "Трансформація фінансового сектору".

2203.32203.42203.52203.62203.7

22.03.2021 року відбувся вебінар "НБУ – 30 років розвитку: якими ми були, що змінилось і яке майбутнє будуємо", який відвідали викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін та здобувачі освіти груп ОФП-11М, ОФП-31М, ОФП-21М, О-11Ск та Сп-11М.

Спікерами вебінару були - Олена ТРИГУБ, експертка з управління зв‘язків з громадськістю та фінансової обізнаності та Михайло ВІДЯКІН, заступник директора департаменту стратегії та розвитку Національного банку України.

Олена ТРИГУБ – висвітлила ключову тему цьогорічного святкування – "Бережіть себе, бережіть свої гроші", адже в умовах пандемії важливо піклуватися про здоров’я та залишатися фінансово стійким.

Михайло ВІДЯКІН розповів учасникам вебінару про історію створення Національного банку України, його основні функції та завдання. Під час вебінару також були висвітлені такі питання як трансформація НБУ, його досягнення у 2015-2020 рр. та основні стратегічні напрями його подальшого розвитку.

Дякуємо організаторам та спікерам за цікаву та змістовну інформацію!

#GlobalMoneyWeek2021

#GMWUkraine2021

#TakeCareOfYourMoney

Уляна ДУДКА,
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook