Співпраця лісівників з місцевими громадами

1 березня 2021 року
ДП "Житомирський лісгосп"

 Житомирські лісівники при взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації забезпечують прозорість та відкритість діяльності підприємства, висвітлення основних аспектів роботи. Підприємство активно співпрацює з територіальними громадами зони своєї діяльності. Зустрічі лісової охорони лісгоспу з представниками громад є постійними. Лісоохоронці доносять населенню зони діяльності лісгоспу позицію лісівників, розповідають про напрямки роботи лісогосподарського підприємства, вислуховують бачення громадськості з тих чи інших питань.

 

Так, головний лісничий підприємства Сергій Дубницький та лісничий Тригірського лісництва Валерій Іщук взяли участь в VI черговій сесії Тетерівської сільської ради Житомирського району. Лісівники проінформували місцеву громаду про діяльність підприємства в цілому та вкотре наголосили про відповідальне ставлення кожного громадянина до зеленого скарбу нашого краю. Саме людська недбалість є основною причиною виникнення лісових пожеж, а також засмічення лісових масивів побутовим сміттям теж завдяки несвідомим громадянам.

Тож, тісна взаємодія лісівників та місцевих громад є вкрай необхідною, адже спільними зусиллями можна вирішити проблемні питання. Співпраця, допомога та взаєморозуміння лісівників з органами місцевого самоврядування, місцевими громадами – традиція, яка напрацьована роками.

Джерело: Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства.

https://zt-lis.gov.ua/pres-sluzhba/novina/article/spivpracja-lisivnikiv-z-miscevimi-gromadami.html

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook