ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ з паяльної практики НА ЦИКЛОВІЙ КОМІСІЇ СПЕЦІАЛЬНИХ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

22 березня 2021 року

 

 6

19.03. 2021р. в групі Е-21М відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки відбулося відкрите заняття з паяльної практики на тему: «Види монтажних проводів та джгутів. Виготовлення та пайка джгутів». Заняття проводив викладач циклової комісії «Спеціальних електротехнічних дисциплін»  Петро ЖОВНИЧ.

Під час проходження практики здобувачі освіти набули навиків з технології паяльних робіт,монтажу і демонтажу елементів електричних схем, користування інструментами, пристроями та вимірювальними приладами. Тема заняття актуальна і носить практичний характер.

1245

На відкритому занятті були присутні: завідувачка навчально-методичної лабораторії Олександра БОЙКО, голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Надія ОБЕРСЬКА, викладачка Оксана ДУДАР, завідувач відділу навчально-виробничих практик та професійно-технічної освіти Олег АНДРУСЯК, майстер виробничого навчання Михайло ГУК. Всі присутні відмітили, що заняття проведено на високому рівні. Здобуті практичні навики послужать здобувачам освіти у їхній майбутній професійній діяльності.

Голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін
Надія ОБЕРСЬКА
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook