ХОЧ ОНЛАЙН, АЛЕ КРАСИВО!

19 березня 2021 року

ХОЧ ОНЛАЙН, АЛЕ КРАСИВО!

         Усе в житті буває вперше. Так і цього разу: найочікуваніший і найпопулярніщий в університеті конкурс року – «КРАСА НУБіП» вперше пройшов не на сцені… Незвично було і учасникам, і членам журі, але свято таки відбулося і таки вдалося! Побачити візитівки, шоу талантів, дефіле «Український калейдоскоп», вихід у вечірньому вбранні конкурсантів усі, хто бажав,  могли на сайті університету, де і обрати містера і міс глядацьких симпатій була можливість.

         А от члени незалежного журі працювали з відеоматеріалами понад шість годин. Як зазначила керівник театру моди «Евелін», балетмейстер вокально-хореографічного ансамблю «Україночка» Ірина Тихонова, оцінювання було особливим, адже щороку з учасниками конкурсу кілька днів поспіль працюють викладачі кафедри культурології, які і постановку дефіле здійснюють, і творчі номери корегують.

 

 

          Зараз же красуні і красені все робили самостійно: і костюми підбирали, і відео записували, і місця для зйомок шукали. Знадобилося все: і коридори та аудиторії рідних корпусів, і стежки Ботанічного саду, і Алея слави, і Андріївський узвіз, і музей архітектури і побуту, і замки України, і морське узбережжя в Одесі… Але Міс і Містера НУБіП визначено! Дивіться:

 

 

         Вітаємо усіх красунь і красенів, віват найкращим! Корони і нагороди чекають вас!

Ірина Майданюк,

завідувач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook