ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ АГРОІНЖЕНЕРІВ У НДГ НУБіП УКРАЇНИ

19 березня 2021 року
  Високий рівень вимог до компетентності фахівців інженерної галузі, потребує збільшення ролі розумових операцій в процесі підготовки. Інженер, завжди, повинен вміти оперувати розрахунками, законами механіки та розвивати творче мислення. Всі ці риси, майбутній інженер отримає, лише, при вмілому поєднанні теоретичних знань з практичним навчанням. Практичні навички роботи, отримані студентами в навчально-дослідних господарствах університету - є одним з важливих елементів підготовки фахівця.


  Відповідно до освітніх програм підготовки, студенти третього курсу бакалаврату та першого року магістратури механіко-технологічного факультету, наразі, проходять практичне навчання у службах головних інженерів ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка», ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» та ВП НУБіП України НДГ «Ворзель».
  Функціонування вузлів і агрегатів сільськогосподарської техніки студентами опановуються у процесі підготовки машин до посівної кампанії, налаштуванні їхнього обладнання на робочі параметри та ремонтах механізмів.

   Студенти з цікавістю вивчають роботу дільниць, устаткування та технологічні лінії механізованих процесів. Контроль засвоєння практичного матеріалу здійснюється, під час бесід і консультацій, на робочому місці працівниками господарства. Результати проходження практики будуть розглянуті на засіданнях профільних кафедр факультету, відображені у звітах, щоденниках та кваліфікаційних дипломних і магістерських роботах здобувачів вищої освіти.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного факультету,
Олег Бачинський, заступник начальника навчального відділу з питань практичної підготовки студентів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook