УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-ЗАХОДАХ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ З ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ

16 березня 2021 року

 

115-16 березня здобувачі освіти груп ОФП-31М, ОФП-21М, О-11Ск, К-11М та Сп-11М під керівництвом викладачів циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Уляна ДУДКИУляни БУРДАШВалентини РУДНИК та Олега АНДРУСЯКА відвідали онлайн-заходи Національного банку України з фінансової грамотності, адже одним із важливих питаньсьогодення є навчитись праильно заощаджувати і виртачати гроші.856710

Під час тренінгу "5 умінь фінансових гуру"  були розкриті поняття фінансових цілей, плану, бюджету та особистого капіталу.

23

Інтерактивне заняття "Лайфхаки з платіжної безпеки" дало змогу здобувачам освіти зрозуміти такі актуальні питання, як телефонне шахрайство; що таке фінансовий номер телефону та навіщо він потрібен?; як безпечно купувати онлайн?; теми шахрайства та як не потрапити на гачок злодіїв, а також були продемонстровані лайфхаки з платіжної безпеки.

4

Цікавим моментом для здобувачів освіти була участь у Kahoot! Вечірках під час яких, вони мали змогу перевірити отримані знання на практиці.

Спікери – Олена ТРИГУБ та Тетяна МАШЛАКОВСЬКА – експерти з управління зв‘язків з громадськістю та фінансової обізнаності.

Висловлюємо вдячність спікерам за креативний підхід щодо розкриття тем та інформативні зустрічі!

#GlobalMoneyWeek2021
#GMWUkraine2021
#TakeCareOfYourMoney
#фінансоваграмотність
Уляна ДУДКА,
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook