Фантастична нічия між КУБГ і НУБіПУ та без сюрпризів у інших поєдинках

17 березня 2021 року
м. Київ

Стаття з офіційного сайту "Футбольної асоціації студентів Київа" (ФАСК)

У вівторок, 16 березня відбулись чергові 4 матчі другого туру ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2020-2021 років. Найбльшою окрасою туру стала зустріч команд Київського університету ім. Бориса Грінченко та колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України. Можна констатувати той факт, що загалом ці збірні завжди були приблизно на одному рівні та і в поточному чемпіонаті також відіграють роль міцних середняків. Чого не скажеш про футбольні команди цих університетів. Після втрати очок н старті турніру, тренерам необхідно було мотивувати своїх підопічних на справжню безкомпромісну боротьбу, що їм вдалось. «Нубіпівці» виглядали більш переконливими у першій половині гри, яка завершилась із рахунком 3:1 на їхню користь, але чудова реалізація нагод від Владислава Никоненко після перерви, дозволила вирвати нічийний результат «грінченківцям». У гостей також був свій герой – це Богдан Козій, який відзначився покером у матчі, але за хвилину до фінального свистка він перетворився у антигероя, отримавши червону картку за почав кидатись на суперника з кулаками. У цій грі міг би визначитись переможець, але за рахунку 5:5 команди почали більше сил та енергії витрачати на суперечки з арбітрами, аніж на гру, а дехто, як от Богдан, навіть забули про те, яким видом спорту вони займаються. Тож нічийний результат, але емоції від гри залишаться ще надовго, а це також дуже важлива складова змагань.

У другому матчі групи А Будівельник з Київського національного університету будівництва і архітектури завітав до спортивного залу Національного авіаційного університету, аби зустрітись із Авіатором-2. Господарі в минулому турі вирвали нічию у матчі з НУБіПУ, але цього разу фактично не знайшли що протиставити більш досвідченим гравцям з КНУБА. Клас «будівельників» давався взнаки, проте навіть попри це, юні «авіатори» двічі відправили м’яч у сітку воріт Олександра Маглича, якого слід відзначити за досить непогану гру у захисті воріт своєї команди. На голи від Віталія Цолана та Олексія Цокало, гості відповіли точними ударами Миколи Комара, Даниїла Коваленко, Олександра Данько та Григорія Комара. Таким чином, після лише двох матчів, Данько і компанія мають в своєму активі 2 перемоги та на 4 очки випереджають другу команду в групі – НУБіПУ. Кращого старту чемпіонату годі було й бажати.

У групі Б не було місця напруженій боротбі в матчах, адже збірна Національного університету фізичного виховання і спорту України не залишила шансів команді Економіст із Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана. Якщо до перерви гості пручалися натиску більш досвідченої команди, то після перерви все стало на свої місця і клас дався взнаки. 6:1 на користь «червоних» за підсумком гри. НУФВСУ друга команда в чемпіонаті, яка має стовідсотковий результат, після двох турів, та має всі шанси на бездоганне проходження групової стадії змагань.

Заключним поєдинком ігрового дня стала зустріч між Політехніком з Національного технічного університету України «КПІ» ім. Ігоря Сікорського та першою командою Національного авіаційного університету. У анонсі я вже згадував про принциповість даного протистояння та на важливість перемоги в матчі для команд, що і відобразилось на результативності та видовищності поєдинку.  Також підопічним Ігоря Дейнеко не щастило у завершальних фазах своїх атак, а подекуди не вистачало майстерності та нахабності біля воріт «КПІ». З іншого боку два точні удари у другій половині другого тайму від Владислава Сидільнікова та Ярослава Прокопенко дарують важливі три очки «політехнікам», які прагнуть нав’язати боротьбу за перше місце в групі своїм кривдникам з першого туру.

Прес-служба ФАКС

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook