СТУДЕНТ КОЛЕДЖУ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЕЦІВ КУБКУ УКРАЇНИ З ПІШОХОДНОГО ТУРИЗМУ В ПРИМІЩЕННІ

10 березня 2021 року

    З 5 по 7 березня 2021 року в м. Борисполі Київської області відбувся Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму в приміщенні – Відкриті змагання Київської області «Меморіал пам’яті А.С.Федорчука». До Борисполя з’їхалися 8 команд з різних областей України.

     У загальнокомандному заліку Кубку України переможцями стала команда м. Борисполя, срібними призерами – команда Чернігівської області, а бронзу здобула команда Вінницької області.
   Вітаємо спортсменів Чернігівської області: юнаків і дівчат з міст Бахмача, Прилук, Чернігова і Ніжина з високими результатами та дякуємо Ровенчину О.С., Перевері О.А. та Журбі Є.Л., які підготували юних туристів.

       Колектив Відокремленого структурного підрозділу  «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» щиро вітає Ворону Даніїла, студента другого курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» (група КН191), представника студентської ради, учасника всеукраїнських та міжнародних конференцій з комп’ютерних наук, із срібною медаллю в загальнокомандному заліку Кубку України серед юнаків з пішохідного туризму в приміщенні й золотою медаллю на дистанції «Смуга перешкод (особисто-командні змагання)» та бажає легкого подолання перешкод і підкорення нових вершин!
 
Орел Ольга, класний керівник групи КН191

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook