Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіка, менеджмент, дорадництво»
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіка, менеджмент, дорадництво»
11 березня 2021 року
18–19 травня 2021 року, м. Київ
Міністерство освіти і науки України
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Університет Міннесоти, Крукстон, США
Університет Трас-ос-Монті Альто Дуро ( UTAD), Португалія
Краківський аграрний університет, Польща
Державне агентство розвитку туризму України
Київська обласна державна адміністрація
Київська міська державна адміністрація
Національна туристична організація України
Асоціація індустрії гостинності України
Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму України
Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України
Німецько-український агрополітичний діалог
Латвійський центр агроконсалтингу та навчання
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у
МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
«Глобальні виклики для індустрії гостинності:
економіка, менеджмент, дорадництво»
(18– 19 травня 2021 року, м. Київ)
до 20 – річчя кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Під час конференції передбачено обговорення проблем та розробка рекомендацій за такими напрямами:
Тренди глобального, національного та регіонального розвитку туризму: економіка, фінанси, безпека і страхування, логістика.
Соціокультурний вимір туризму та реалізація концепції сталого розвитку.
Інклюзивність сільського зеленого туризму:сучасні тренди.
Державна політика та зміни українського дорадництва за світовими тенденціями.
Дорадництво як ефективний інструмент розвитку сільського туризму.
Маркетинг туристичних дестинацій світового та вітчизняного туризму.
Моделювання мікроекономічного розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: менеджмент, облік та оподаткування.
Діджіталізація бізнес-процесів суб’єктів туристичної індустрії.
Удосконалення підготовки фахівців для сфери гостинності.
Інноваційні технології в інформаційно-консультаційній діяльності.
Агропромислове виробництво і розвиток туризму.
Екологізація суспільного життя та інновації в готельно - ресторанному і туристичному бізнесі.
Безпека харчових продуктів для закладів ресторанного господарства.