Smart Teens Marathon

9 березня 2021 року

 

8Іноземна мова – це не просто навчальний предмет, це – скарбниця іншомовної культури. Процес навчання іноземної мови націлений на досягнення практичної мети - формування вмінь та навичок іншомовного спілкування.

Викладачі іноземної мови Бережанського фахового коледжу прагнуть до того, щоб здобувачі освіти використовували свої знання в спілкуванні. Зберегти й розвивати інтерес до вивчення іноземної мови – мета кожного викладача.

1317591110423

В межах декади циклової комісіі гуманітарних дисциплін в групі Е-11М відбувся захід Smart Teens Marathon. Студенти виконували різноманітні завдання двома командами в синхронному режимі. Командам запропонували різні види діяльності, де вони продемонстрували свою компетентність у країнознавстві, показали власні здібності та вправлялись у швидкості, виконуючи завдання англійською мовою.

Метою проведення заходу є удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на заняттях англійської мови, розширення світогляду та ерудиції студентів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки.

Викладачка англійської мови
Куца Світлана
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook