Краса врятує світ: Міс та Містера гуманітарно-педагічного факультету визначено

4 березня 2021 року

Як сказав О. Бальзак  «Краса нічого не коштує, якщо нею ніхто не захоплюється». А весь гуманітарно-педагогічний факультет мав змогу не лише захоплюватися, а й обирати красунь та красенів факультету.

Гарною традицією у нашому університеті стало щорічне проведення конкурсу «Краса НУБіП» як розважального шоу з фантастичною конкурсною програмою. Але карантин вніс свої корективи, і 2021 року ми маємо змогу спостерігати за цим дійством онлайн. 

Відбірковий тур на факультеті також відбувся віртуально ‒ в соціальній мережі Інстаграм.

Учасниками могли стати всі охочі, для цього потрібно було тільки заповнити онлайн-анкету. За звання «Міс гуманітарно-педагогічного факультету» і «Містер гуманітарно-педагогічного факультету» змагалося 18 дівчат та 5 юнаків.

Голосування проходило у декілька етапів і кожен віддавав свій голос за свого фаворита. Вибір був важкий, оскільки всі кандидати були достойними. І ось вони, хто отримали найбільшу кількість голосів, ‒ переможці: Василенко Карина (спеціальність "Журналістика") та Салімоненко Григорій (спеціальність "Міжнародні відносини").

Краса завжди зброя, отож бажаємо нашим Міс та Містер перемоги на всеуніверситетській арені та насолоди від участі в конкурсі «Краса НУБіП».

Діана Харчук,
студентка спеціальності «Журналістика»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook