Змагання 64-ї спартакіади студентів НУБіП України 2020-2021 навчального року з баскетболу 3 х 3 серед жіночих команд

2 березня 2021 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №9

Термін змагань: 2.03.2021 (вівторок).

Місце змагань: навчальний корпус №9, ігрова зала.

Подача заявок, реєстрація команд: 13:30-13:50 год. або попередньо на ел. пошту кафедри фізичного виховання: [email protected].

Початок змагань: 14:00 год.    

Учасники. Змагання командні. Склад команди до 5 осіб (3 основних та до 2 запасних), ігри складаються з одного періоду (10 хвилин), або гра триває до 11 очок. Формат проведення змагань визначає кафедра фізичного виховання. Головний суддя змагань доводить інформацію командам перед початком змагань.

У змаганнях беруть участь збірні команди факультетів, ННІ, до складу яких входять студенти першого курсу денної форми навчання. До участі у змаганнях допускаються учасники, стан здоров’я яких дозволяє брати участь у змаганнях. Під час змагань учасник несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці.

Під час змагань усі учасники повинні мати при собі документ, який засвідчує приналежність учасника до команди: студентський квиток або залікову книжку студента і пред`явити документ за вимогою головного судді змагань.

Команди запрошуються на змагання у єдиній ігровій спортивній формі.

Заявки на участь у змаганнях, підписані деканом факультету або директором ННІ, завірені печаткою факультету, ННІ, подаються головному судді змагань до початку змагань. Команди, які не подали заявки, до змагань не допускаються. Зразок заявки: (https://nubip.edu.ua/node/3318).

Головний суддя змагань з баскетболу 3 х 3 Євтушенко Ірина Михайлівна – старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту міжнародного класу з баскетболу.

 

Кафедра фізичного виховання, 24.02.2021

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook