Герої не вмирають! Вшанування Героїв Небесної сотні в Голосіївській м.Києві державні адміністрації.

20 лютого 2021, 10:00
Київ
          18-21 лютого 2021 року майже в усіх куточках Україні і за її межами відбулися акції Пам’яті Героїв Небесної сотні та всіх, хто загинув за кращу долю України.
Делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України 20 лютого 2021 року брала участь в заходах присвячених вшануванню пам`яті героїв Небесної сотні у актовій залі Голосіївської РДА м. Києва, де зібралися учасники Євромайдану, волонтери, громадські діячі, митці, зокрема, народна артистка України Леся Горова та юні дарування співачки сестри Наруцькі.
        На запрошення Благодійного фонду «Спілка Матері МИРу» приїхали і матері загиблих героїв АТО з м. Дніпра, активісти Революції гідності з Київщини, Львівщини, Івано-Франківщини та інших країв.
 
        Університет представляв представник відділу виховної роботи і студентських справ Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України, заслужений діяч мистецтв України, ведучий сцени Євромайдану Володимир Гонський, він зазначив під час виступу, що це свято зі сльозами на очах. В складі делегації також брав участь випускник нашого славетного університету і співорганізатор акції керівник Громадської спілки «Ассоціації ветеранів війни, учасників АТО (ООС), членів сімей загиблих (померлих) та інвалідів війни», майданівець, ветеран російсько-української війни Олександр Ушинський.
       Урочитості з нагоди вшанування відбувались в будівлі Голосіївської районної держаної адміністрації в м. Києві. Голова Голосіївської РДА Сергій Садовий вручив багатьом присутнім нагороди.
       
       Після вшанування Героїв поважна делегація гостей з різних куточків України вирушила до містечка Володарка на Київщині. Увечері почесні гості встигли вшанувати світлу пам'ять Героїв Небесної сотні та російсько-української війни, відвідати один з найкращих в Україні "Музей звитяги та трагедії України", заснований О. Ушинським.
 
       Наступного дня гості побували на "Острові Сакури" та мали цікаву зустріч-прийняття з господарем і натхненником цього шедевру природи й людської праці, місцевим депутатом, меценатом Миколою Степановичем Каплуном.
Завершилися меморіальні заходи покладанням квітів, лампад до пам’ятника Борцям за волю України в центрі Володарки і спільним виконанням гімну України. 
 
 
Володимир Гонський,
провідний фахівець відділу 
виховної роботи і
студентських справ 
ННЦ Вр і СР НУБіП України
 
Геннадій Ржевський,
директор ННЦ Вр і СР 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook