Успіх студентської збірної НУБіП України з важкої атлетики на чемпіонаті м. Києва серед молоді 2021 року

23 лютого 2021 року
м. Київ, НУБіП України
     20 лютого 2021 року у залі важкої атлетики навчального корпусу № 9 НУБіП України відбувся чемпіонат міста Києва з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років, 17 років та молоді до 20 років.

  

  

     Від нашого університету у змаганнях серед молоді до 20 років брали участь п'ять студентів і четверо з них стали призерами змагань. У ваговій категорії до 73 кг 2 місце зайняв Анатолій Кропивка - студент факультету інформаційних технологій, у ривку Анатолій "вирвав" штангу вагою 80 кг, у поштовху підняв штангу вагою 105 кг і за сумою двоборства набрав 185 кг. Такий результат дозволив Анатолію виконати І спортивний розряд з важкої атлетики. У ваговій категорії до 61 кг 1 місце посів Станіслав Кощій - студент факультету інформаційних технологій, з сумою двоборства 124 кг (ривок – 52 кг, поштовх – 72 кг) і виконав ІІІ спортивний розряд. У ваговій категорії до 89 кг виступав Вадим Дячук - сухач підготовчих курсів НУБіП України, який вже є майстром спорту України і переможцем Чемпіонатів України з важкої атлетики серед юнаків до 15 і до 17 років, Вадим виборов 1 місце  з результатом 275 кг (ривок 125 кг, поштовх – 150 кг). У ваговій категорії до 96 кг 1 місце з сумою 265 кг (ривок 120 кг, поштовх – 145 кг) посів Дмитро Нікулін - студент гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Фізична культура і спорт». Готував спортсменів до змагань Юрій Безуглий - викладач кафедри фізичного виховання, тренер секеції важкої атлетики НУБіП України.

     Загалом збірна команда НУБіП України з важкої атлетики посіла перше загальнокомандне місце у чемпіонаті м. Києва серед молоді до 20 років.

Вітаємо наших студентів-важкоатлетів з вдалим виступом! 

 

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook