Валентина Полікевич: онлайн-зустріч стала вирішальною для вибору спеціальності «Філологія (Німецька мова)»

22 лютого 2021 року
Моя родина переїхала з міста Дніпро, де я навчалася у спеціалізованій гімназії, зараз завершую своє навчання вже в Києві.

 

     — Валентино, звідки ти дізналася про наш університет?
   – В інтернеті, зокрема на офіційній сторінці університету. Я дізналася також, що НУБіП входить у ТОП-10 кращих університетів України та трійку кращих університетів Києва. І звісно, від викладачів кафедри іноземної філології і перекладу університету, які запросили мене на «День відкритих дверей». Хоч цей захід відбувся онлайн, але я зрозуміла, що це саме той університет, до якого у мене лежить душа. Скрізь екран відчувалось,що тут панує приємна, доброзичлива атмосфера. Привернуло увагу і те, що поряд з університетом відомий Голосіївський парк, будівлі знаходяться у екологічно чистому районі. Цей день подарував мені багато позитивних емоцій та вражень.

     — А чому саме філологія?
     – Перевагу я надаю спеціальності «Філологія (Німецька мова та друга іноземна)», адже вважаю, що знання мов ніколи не буде зайвим. Моя сестра працює імпорт-менеджером, вільно володіє англійською мовою, вивчає італійську. Отже, перед очима в мене був приклад, що знання мов надає багатий спектр можливостей у майбутньому.
     Знаю, що вуніверситеті викладають цікаві та самобутні викладачі, які є справжніми майстрами свого діла, заняття яких хочеться відвідувати та з захопленням слухати і сприймати знання й досвід.

     — У тебе є мрія?
  – Моя мрія – успішно закінчити школу і стати студенткою НУБіП та, можливо, здобути паралельно європейську освіту в межах програми подвійних дипломів, зокрема, у Польщі.
 

 

Розмову вела Інна Конончук,
старший викладач
кафедри іноземної філології і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook