ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ З КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ

15 лютого 2021 року
    09 лютого 2021 року у всьому світі відзначають День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який запроваджено з 2004 року за ініціативи європейських некомерційних організацій European SchoolNet та Insafe. Мало хто знає, але 14 лютого у світі відзначають не тільки День всіх закоханих, але й День комп'ютерника, який пов’язаний із запуском у 1946 році першого електронного комп’ютера.
       Тому, невипадково протягом другого тижня лютого у Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України було проведено Тиждень циклової комісії з комп’ютерної інженерії.
       Після тривалих карантинів та навчання в дистанційному режимі викладачі і студенти неймовірно раділи можливості живого спілкування під час проведення різноманітних заходів в рамках Тижня циклової комісії.
       08 лютого голова циклової комісії з комп’ютерної інженерії, викладач Анна Калініченко та студенти групи КН201 поринули у світ доповненої реальності або AR-технологій, обговорили їх вплив на повсякденне життя, розглянули сучасні приклади використання технологій та дізналися про професії, які дозволяють глибше вивчати технології доповненої реальності.
       Студенти групи КН191 були задіяні в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?», яку організував викладач циклової комісії Дмитро Кочур. Переможцями стали студенти Паламарчук Максим, Пасіка Олексій, Сидоренко Дмитрій, Труш Олександр.
      09 лютого студенти групи КН181 відвідали майстер-клас з основ створення та стилізації вебсайтів, проведений викладачем Дмитром Кочуром.
       11 лютого студенти груп КН191 та КН201 відчули себе Колумбами інформатики у грі, яку організували викладачі Ольга Орел та Анна Калініченко. Метою гри було дослідити розвиток новітніх інформаційних технологій у медичній та транспортній сферах. Результатом виконання даного квесту стала презентація кожної команди на запропоновану тему, відповіді на головоломки та поставлені питання, які капітани команд надіслали на пошту членам журі. Студенти чудово проявили себе у командній роботі й виконали всі поставлені завдання за відведений час.
       Завершенням тижня циклової комісії з комп’ютерної інженерії 12 лютого стала гра-конкурс «SMART STUDENT». За результатами відбіркового туру, який провів напередодні з використанням ресурсу Kahoot серед студентів групи КН181 викладач Євгеній Іванов, у грі взяли участь 8 студентів. За наступними двома турами у фінал вийшли студенти Прокопенко Денис і Братченко Сергій. Завданням на фінальний конкурс було розмістити складові компоненти комп’ютера на материнській платі.
       В результаті напруженої боротьби перемогу виборов Прокопенко Денис, який на сьогодні став найкращим за професією.
       Дякуємо всім, хто приймав активну участь в організації та проведенні заходів Тижня циклової комісії з комп’ютерної інженерії та бажаємо подальших успіхів, нових відкриттів, підкорення вершин знань та здобутків у сфері ІТ-технологій!
 
Анна Калініченко,
голова циклової комісії з комп’ютерної інженерії
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook