Виховна година «Ми – за здоровий спосіб життя!»

3 лютого 2021 року

3 лютого 2021р. класний керівник групи 204-Ф Куракіна О.В.  провела виховну годину «Ми - за здоровий спосіб життя».

Усі ми знаємо, який жахливий вплив на здоров’я людини має така шкідлива звичка, як паління.  За статистичними даними, більш як половина всіх «курців» свою першу сигарету викурили у віці до 12 років. Тютюнопаління на сьогодні є однією з важливих проблем, від вирішення якої залежить здоров’я населення.

В останнє десятиліття стрімко збільшується питома вага підлітків, які мають згубні звички. Тютюнопаління є сучасним своєрідним стилем поведінки як серед юнаків, так, на жаль, і серед дівчат. Підлітки не розуміють, що вживання диму кальяну та електронних сигарет також негативно впливає на їх молодий організм, сприяє розвитку цілого ряду захворювань і призводить до передчасної смерті.

З метою профілактики тютюнопаління та інших шкідливих звичок серед студентів групи 204-Ф, класний керівник Олена Куракіна провела виховну годину на тему: «Ми – за здоровий спосіб життя».

Під час виховного заходу акцентувалась увага студентів на фактах, що ілюстрували шкідливий вплив на організм людини тютюнопаління. Здобувачам освіти було запропоновано переглянути електронну презентацію, відеоматеріали  та відповісти на питання міні-вікторини.

Олена Куракіна,

голова циклової комісії гуманітарних дисциплін 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook