Екскурсія студентів 1 курсу скороченого термін навчання спеціальності «Облік та оподаткування» в музей історії НУБіП України

19 лютого 2021, 14:32

 

      Не тільки навчання, але й культурний розвиток та історія цікавий нашим студентам. Так, на початку навчання в другому семестрі, 11 лютого, студенти 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності "Облік і оподаткування" разом із наставником к.е.н., доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Лесею Воляк ознайомилися із експозицією музею історії НУБіП України.

 

    Музей історії НУБіП України є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом закладу вищої освіти. Нині музей є популяризатором славетної історії флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України.

    Студентам провела екскурсію співробітник музею Тетяна Миколаївна Чумак, яка розповіла про історію становлення та розвитку нашого університету. У музеї студенти змогли побачити становлення сільського господарства на території України та історію становлення майбутнього передового аграрного університету, участь співробітників університету у Другій світовій війні та АТО, період відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масове життя студентів та сучасну діяльності ННІ та факультетів НУБіП України.

 

 

    Особливу увагу студенти звернули на стенд економічного факультету, де впізнали керівний склад і викладачів. Були приємно вражені здобутками рідного факультету.

  

 

     Щиро вдячні за організацію Поливач Марії Анатоліївні та за вичерпну, змістовну та цікаву екскурсію Чумак Тетяні Миколаївні. Студенти отримали багато інформації та позитивних вражень від екскурсії.

 

 

                                                                                                

                                                                                         Леся Воляк,

куратор, доцент кафедри статистики

та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook