Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету

17 лютого 2021 року

15 лютого відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини.
Члени комісії під головуванням професора В.К. Костюка обговорили та схвалили скореговані згідно із попередніми зауваженнями комісії проекти планів підготовки і видання навчально-методичної літератури та монографій на 2021 р. Комісією було одностайно рекомендовано до затвердження вченою радою факультету ветеринарної медицини скорегований план підготовки і видання навчально-методичної та наукової літератури на 2021 р.


На засіданні навчально-методичної комісії було розглянуто та рекомендовано до затвердження вченою радою факультету низку навчально-методичних розробок, підготовлених співробітниками кафедр ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька та хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка.


Головуючий на засіданні професор Костюк В.К. звернув увагу членів навчально-методичної комісії факультету на основні зауваження комісії з етики та академічної доброчесності НУБіП України щодо наявності елементів плагіату у рукописах навчальних видань, підготовлених співробітниками факультету упродовж 2020 р.


На засіданні навчально-методичної комісії, за пропозицією члена комісії Грушанської Н.Г., було прийнято рішення про необхідність обговорення та схвалення навчально-методичною комісією освітніх і освітньо-наукових програм підготовки фахівців на факультеті згідно з вимогами процедури підготовки до акредитації, запланованої цьогоріч.

Ірина Деркач

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook