Студенти спеціальності 212 – учасники науково-практичних заходів міжнародної виставки Agro Animal Show 2021

17 лютого 2021, 16:26
Розпочала свою роботу унікальна виставкова подія агросектору України АгроВесна/AgroSpring 2021, яка об’єднує три міжнародні спеціалізовані виставки Agro Animal Show 2021,  Зернові технології 2021 та Фрукти. Овочі. Логістика 2021
16 лютого студенти факультету ветеринарної медицини, що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", мали нагоду відвідати семінар майстер-клас к підвищити ефективність молочного бізнесу", організований журналом «Тваринництво сьогодні». Відкрила захід її організатор головний редактор журналу Гульнара Ібраєва.
 
Значний інтерес викликав виступ заступника директора департаменту аграрної політики Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олени Дадус, присвячений тенденціям на ринку молока та у скотарстві в цілому і механізмам державної підтримки розвитку галузі. Наступними у програмі заходу були два майстер-класи від керівників великих і успішних с/г підприємств з виробництва молока: директора СТОВ «Промінь» Сергія Ясевіна та власника ТОВ «Кищенці» Корнеліса Хузінга.
 
Слухачі отримали сучасну і актуальну інформацію про особливості отримання та обліку молока, забезпечення відтворення стада, тощо.
Крім того, учасниками заходу були представники компанії Біомін Україна та Біоформула, які виступили спонсорами даного заходу.
 
Довідково: Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професійно займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним майданчиком.

Тематичні розділи:
• Обладнання для тваринництва
• Племінна справа
• Кормовиробництво
• Ветеринарія
• Технології утримання худоби та птиці
• Переробка та зберігання продукції
• Птахівництво
• Утилізація відходів.

 Професор Ольга Якубчак, доцент Марія Галабурда

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook