Нарада керівників фізичного виховання ЗФПО або Чи змагатимуться студенти?

17 лютого 2021 року

 

216 лютого 2021 року на платформі ZOOM відбулась онлайн-нарада з керівниками та викладачами фізичного виховання ЗФПО щодо "Організації та проведення спортивно-масових заходів серед студентів ЗФПО" у березні-грудні 2021 року.

Олександр Бірюков, начальник Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України повідомив про законодавчі обмеження щодо проведення спортивно-масових заходів, а також ознайомив з останніми новинами щодо ймовірного відновлення змагань.

13

Володимир Шкабарницький, спеціаліст відділення, запропонував розглянути можливість ЗФПО області проведення до кінця навчального року змагань з певних видів спорту (заклади освіти протягом тижня мають надіслати свої рекомендації).

В процесі обговорення присутні на нараді прийшли до висновку про формування Положення з проведення Студентських спортивних ігор за результатами надісланих пропозицій, що дасть змогу провести змагання з доступних та безпечних видів спорту і стане додатковим стимулом для студентів для покращення спортивної активності.

Голова циклової комісії фізичної
та військової підготовки
Володимир ГАХОВСЬКИЙ
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook