Завойовані перші медалі чемпіонату України 2021 року до скарбниці НУБіП України

16 лютого 2021, 13:58
с. Реутенці, Кролевецького району, Сумської обл.

Двоє спортсменів НУБіП України вибороли медалі на чемпіонаті України серед юнаків, юніорів, дорослих, ветеранів зі спортивного орієнтування на лижах 2021 року.

     Учасників чемпіонату 13-15 лютого 2021 року гостинно зустрів Реутенський аграрний коледж морозною зимовою погодою та великою кількістю снігу, який ішов майже 2 тижні поспіль і додав значних турбот організаторам змагань. 16 команд з 11 областей України складені зі спортсменів віком від 8 до 74 років змагалися у холодну погоду при температурі повітря - 130С  -150С та сильному вітру на полях, що не завадило показати учасникам власну майстерність і проявити бажання до перемоги над дистанцією, погодою і собою. На фото старт юніорів і юнаків на першому етапі естафети:

 

     2 місце у змаганнях серед жіночої еліти по групі Ж21 в двоетапній естафеті 14 лютого завоювала команда Києва за яку на першому етапі бігла Крістіна Стрижак, а на другому етапі - Олександра Пархоменко – асистент кафедри комп’ютерних наук, яка ще 12 лютого на засіданні  наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету успішно пройшла попередній розгляд дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" за темою "Використання гнучких методологій розробки програмного забезпечення у підготовці майбутніх програмістів" (https://nubip.edu.ua/node/87145).

     У змаганнях серед ветеранів В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання завоював 1 місце на усіх трьох дистанціях: довгій, середній, короткій.

    Призери чемпіонату серед ветеранів по групі Ч60: Дмитро Горелий (Черкаси), В’ячеслав Пархоменко (Київ), Віталій Петров (Київ):


  

     Більше фото зі змагань Андрія Подгаєцького (Київ) можна переглянути за посиланням: https://photos.google.com/share/AF1QipMX83tkmQI7zKvfcQ55v4uEmAzvxW9Hhas1SGPl5tcoSQ14yGp7i7NZNx39ZvcLeg?key=Q0JKQmM5QlZVREVrQm85Q0hwQjB4bWxmWkJWbjRR

 

Бажаємо нашим спортсменам успіхів на навчальній і спортивній аренах!

Микола Костенко

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook