Студенти 12 групи 1 курсу приступили до очного навчання майже у 100 % складі

12 лютого 2021, 9:35
Студенти факультету ветеринарної медицини 12 групи 1 курсу приступили до очного навчання цього тижня майже у 100 % складі. Після складання екзаменаційної сесії та зимових канікул студенти вперше у 2021 році зібралися на організаційну годину, де підвели підсумки навчання в першому семестрі.

У дискусії з різних питань було в котрий раз перевірено стан здоров’я студентів: на сьогодні всі учасники освітнього процесу здорові на 100 %, але за період пандемії 2 студенти перехворіли короновірусом в легкій формі, про що було повідомлено штаб, а студентами отримано матеріальну допомогу після оформлення відповідних документів. Щодо навчання, то після першої сесії маємо наступні результати:
- один студент забрав документи за власним бажанням;
- 10 студентів у групі отримують стипендію;
- 3 студенти із групи отримують підвищену стипендію;
- один студент приймає активну участь в роботі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»;
- 5 студетів із групи мають заборгованість з різних предметів, але всі боржники до заліків та іспитів допущені за другою відомістю.

Організаційна година зі студентами була проведена на території ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» з дотриманням всіх санітарних норм. Студенти організовано приступили до аудиторних занять і відмітили, що очне навчання краще, ніж дистанційне.

 

В’ячеслав Соломон, наставник 1 курсу 12 групи,
доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф А.К. Скороходька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook