Обласне методичне об’єднання викладачів основ економічної теорії

10 лютого 2021 року

 

610 лютого 2021 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського Національного університету» відбулось обласне методичне об’єднання викладачів основ економічної теорії.

Робота методичного об’єднання проходила у режимі онлайн-семінару з використанням онлайн платформи Zoom. Обговорювалась тема «Використання інформаційних ресурсів в умовах змішаного навчання». Учасниками методичного об'єднання від ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБІП України" були викладачі АНДРУСЯК ОлегБУРДАШ УлянаДУДКА УлянаПАЛІНСЬКА Ірина, ПЕТРІВ ОксанаПРОЦИК Ольга - викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін.

З привітальним словом виступив директор коледжу МАРТИНЮК Василь, який коротко описав проблеми та перспективи розвитку навчального закладу.

Цікавою та пізнавальною була доповідь ШАНДАРУКА Сергія, доктора психологічних наук, професора, начальника відділу моніторингу якості освіти та методичної роботи ЗУНУ на тему «Дидактичне забезпечення дистанційної освіти».

12

Не менш цікавою була доповідь ГІРНЯКА Андрія, кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології та соціальної роботи ЗУНУ на тему «Використання інноваційних технологій в освітньому процесі».

3

Колеги поділилися досвідом використання системи управління навчальним контентом Moodle. Освітній процес в їх закладі освіти здійснюється так як і в нашому коледжі за змішаною формою навчання. Частина груп, що об’єднані в потоки, відвідують лекційні заняття дистанційно. Моніторинг відвідування і якість освітнього процесу проводять по електронних журналах створених в Moodle.

4

На завершення пані СМЕРЕКА Світлана - викладач економічної теорії, ознайомила учасників методичного об’єднання із закладом освіти.

5

Результати засідання підсумував голова методичного об’єднання ДУДАР Ігор який окреслив питання місця дисципліни економічна теорія та політична економія в програмі підготовки фахових молодших бакалаврів.

Викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Олег АНДРУСЯК, Ірина ПАЛІНСЬКА
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook