ЗАНЯТТЯ З «ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН» НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ТРИВАЮТЬ

10 лютого 2021 року

У понеділок, 1 лютого 2021 року, на всіх факультетах університету для студентів у дистанційному форматі розпочалося навчання у другому семестрі. З 8 лютого 2021 року студенти першого курсу та магістри першого року навчання вийшли на очне навчання. А всі інші курси на очне навчання вийдуть 29 березня 2021 року.
Так, вивчення дисципліни «Патофізіологія тварин» на кафедрі хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка у другому семестрі продовжується для студентів 3 курсу повного терміну згідно графіку. Зокрема, читаються лекції професором Анатолієм Мазуркевичем на платформі ZOOM. Тривають лабораторні заняття на електронному навчальному курсі «Патофізіологія тварин» (https://elearn.nubip.edu.ua/login/index.php), який знаходиться на електронній навчальній платформі «Еlearn».

Також викладачі кафедри Василь Данілов, Тарас Савчук, Роман Бокотько та Юрій Харкевич, проводять лабораторні заняття з використанням платформи Cisco Webex з обговоренням занять та надають певну консультацію. 

Завдяки злагодженій роботі студентів, проведенні відео-зустрічей і консультацій з викладачами у студентів є можливість опрацювати матеріал і отримати необхідні знання, які їм знадобляться в майбутньому, щоб стати висококваліфікованими спеціалістами ветеринарної медицини.
З нетерпінням чекаємо студентів у стінах нашого факультету, щоб пройдений матеріал закріпити практично.

Старший викладач кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка
Тарас Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook