Відбулась чергова нарада деканату, присвячена нагальним питанням організації роботи механіко-технологічного факультету

8 лютого 2021 року
    8 лютого 2021 року відбулась чергова нарада керівництва і співробітників деканату та завідувачів кафедр механіко-технологічного факультету.
   Декан факультету Вячеслав Братішко привітав присутніх з початком очного навчання. Хоча в навчальні аудиторії прийшли студенти не всіх курсів, проте і студенти і викладачі факультету раді можливості повернутися до «живого» спілкування, оскільки дистанційне навчання не завжди є повноцінною заміною очних занять.
   Традиційно, як і на кожному засіданні, декан факультету поцікавився у завідувачів про стан здоров’я співробітників та нагадав про необхідність щоденного моніторингу, який має проводитись, як серед викладачів, так і серед студентів.

   Вячеслав Вячеславович звернув увагу присутніх на те, що 5.02.21 р. на сайті університету опубліковано оновлений розклад навчальних занять. Внесені зміни особливо стосуються першого курсу і покликанні збільшити обсяг навчального матеріалу, який студенти повинні отримати на протязі періоду очного навчання.
    Декан факультету нагадав також про необхідність створення відеороликів про кафедри факультету - коротких відеоматеріалів, що мають цікаво та яскраво репрезентувати освітню та наукову діяльність кафедр.
    Продовжуючи тему створення власних відеоматеріалів, Вячеслав Братішко відмітив, що для атестації електронних навчальних курсів необхідно створити настановчі відео-лекції. Наповненню і використанню ЕНК приділяється особлива увага, оскільки всі електронні курси, які ще не пройшли атестацію, повинні бути атестовані в цьому семестрі.
   Проаналізована була також ситуація із залученням абітурієнтів на підготовчі курси та на олімпіаду НУБіП для вступників на основі повної загальної середньої освіти.
   Наприкінці наради були попередньо окреслені питання, які будуть розглядатись на засіданні вченої ради факультету: створення спільного навчально-наукового центру з ННЦ «ІМЕСГ» та навчально-методичного центру з охорони праці на базі факультету, об’єднанню кафедр «Охорони праці та інженерії середовища» та «Механізації тваринництва».


Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook