Початок другого навчального семестру, моніторинг підготовки ЕНК, розвиток лабораторій кафедр – питання , що розглядались на нараді деканату 1 лютого

2 лютого 2021, 19:18
    1.02.2021 року під головуванням декана факультету механіко-технологічного факультету Вячеслава Братішка відбулась нарада співробітників деканату та завідувачів кафедр.
     На початку наради Вячеслав Вячеславович ознайомив присутніх з графіком освітнього процесу у другому (весняному) семестрі 20-21 н.р. Перший тиждень навчальних занять пройде в дистанційному режимі для студентів усіх курсів та освітніх ступенів. Студенти першого курсу та магістри першого року навчання 8 лютого 2021 року розпочнуть період очного навчання, який триватиме 7 тижнів. З 29 березня, також на 7 тижнів, на очне навчання прийдуть студенти 2-4 курсу ОС «Бакалавр». Декан нагадав, що очне навчання має відбуватись з повним дотриманням вимог та обмежень в умовах адаптивного карантину. Заняття проводяться у дві зміни, з обов’язковою перервою на санітарну обробку навчальних аудиторій.

     Важливим моментом є формування переліку підприємств, які можуть слугувати базою для виробничої практики студентів факультету. Щоб підготувати відповідний проєкт наказу необхідна інформація про місцезнаходження, сферу діяльності та орієнтовну кількість студентів, які можуть проходити практику на вказаних підприємствах.
     Нагального вирішення потребує питання підготовки та атестації електронних навчальних курсів, які ведуть НПП факультету. Для моніторингу використання та наповнення ЕНК на факультеті буде створено спеціальну комісію. Головою комісії призначено відповідального за впровадження ІКТ на факультеті, доцента кафедри Сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Віталія Курку.

     Наступне питання – розвиток лабораторій кафедр, покращення їх матеріально-технічної бази. Декан нагадав завідувачам про необхідність проаналізувати, які приміщення потребують ремонту та які прилади та обладнання потрібно придбати.
      На нараді були розглянуті також і інші питання стосовно організації роботи факультету.

Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook