Віта Субіна з Ірпінського фахового коледжу НУБіП України обирає для подальшого навчання спеціальність "Фінанси, банківська справа та страхування"

3 лютого 2021 року

 

 

 Розкажіть будь-ласка про себе

– Мене звати Віта, мені 18 років і я навчаюсь на 3 курсі Ірпінського економічного коледжу за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».

 Звідки Ви дізнались про НУБіП України, кафедру фінансів?

– Я знала про такий навчальний заклад як НУБіП України вже давно, так як там навчалися мої родичі. Проте основним джерелом інформації є моя сестра, яка закінчила Ірпінський фаховий коледж НУБіП України і зараз продовжує навчання на економічному факультеті НУБіП України. А також до нас у коледж приїздили завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко і викладач Галина Скрипник, які більш детально розповіли про навчання в університеті, діяльність наукових гуртків на кафедрі.

Я постійно слідкую за новинами і подіями кафедри фінансів, і хочу зазначити, що саме тут я реалізую свій потенціал.

 Чому вирішили навчатись саме в НУБіП України?

– На сьогодні це досить перспективний навчальний заклад, який входить до десятки найкращих ВНЗ України, свідченням цього є кількість студентів які там навчаються. Можу сказати, що тут  повноцінна навчальна база, яка дає великі можливості отримати ґрунтовні знання.

 Чому саме спеціальність «Фінанси, банківська справ та страхування»?

– Ну тут відповідь дуже проста – мені це подобається і я отримую задоволення від цієї сфери діяльності. Це універсальна спеціальність, яка допоможе мені гарно працевлаштуватися в майбутньому, так як є однією з найбільш затребуваних і високооплачуваних на ринку праці.

 Що спонукало Вас обрати саме цю професію?

– Професія фінансиста є актуальною та престижною, оскільки в час постійного розвитку економіки кількість підприємств різних форм власності та сфер діяльності постійно зростає, а тому збільшується і потреба в фінансистах, аналітиках, фінансових консультантах та фінансових менеджерах.

 Розкажіть, чим Ви захоплюєтесь?

– У вільний від навчання час я люблю танцювати – це моє хобі ще з дитинства.

Які Ваші плани на майбутнє, що очікуєте від навчання у НУБіП України?

– Основна мета – отримати якісні знання від висококваліфікованих викладачів, а також сучасні практичні навички, які дозволять набути необхідні уміння з обраної спеціальності. Очікую на нові знайомства та сподіваюся на океан позитивних вражень та емоцій.

– В якій сфері плануєте працювати після закінчення ВНЗ?

–  В ідеалі я б хотіла працювати у сфері корпоративних фінансів або в банківській діяльності, адже там можна отримати хороший досвід. Також як варіант відкрити свою власну справу, але це плани на майбутнє.  

 

Дякую Вам за розмову! Бажаю Вам успіхів на старті Вашого «дорослого життя» і здійснення найзаповітніших мрій! До зустрічі в стінах НУБіП України на обраній Вами спеціальності!

Розмову вела

доцент кафедри фінансів

Юлія Біляк

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook