Чергове засідання дискусійного клубу "Економетричний аналіз соціально-економічних процесів"

14 січня 2021 року

 14 грудня 2020 року студенти 3 курсу освітньої програми "Економічна кібернетика" зібрались для презентації результатів своїх економетричних досліджень проблем економіки України.

Изображение выглядит как текст, электроника, снимок экрана, компьютерАвтоматически созданное описание
Найбільшу увагу всіх присутніх привернули наступні доповіді.
Наукова робота Ірини Мельничук на тему "Економетричний аналіз у сфері лісового господарства", у межах якої були розглянуті залежності рівня заліснення та щільності населення окремих регіонів України та світу.
Доповідь Микити Свиридченко "Економетричний аналіз ефективності інструментів маркетингу та реклами", що була зосереджена на особливостях ціноутворення на ринку інтернет-реклами, зокрема, для приватних youtube-каналів.
Виступи Віталія Антоненко "Економетричне моделювання промислових ринків" та Богдана Бідочі "Економетричне моделювання ринків сільськогосподарської продукції" дозволили отримати загальне уявлення щодо ключових проблем та тенденцій розвитку виробничої сфери України.
 
Слід підкреслити, що поряд з цікавими темами, що обговорювались у межах дискусійного клубу, студенти показали гарне володіння методами сучасного економетричного аналізу та інформаційними технологіями у сфері статистичного аналізу даних.
Чекаємо на нові цікаві зустрічі!
 
 
Дмитро Жерліцин,
Завідувач кафедри економічної кібернетики,
Керівник студентського наукового гуртка «Кібертонус» 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook