Початок навчального семестру на факультеті аграрного менеджменту

1 лютого 2021 року

   Ось і настав час нашої зустрічі у другому (весняному) семестрі 2020-2021 навчального року! Всі заняття на факультеті аграрного менеджменту розпочалися в онлайн режимі згідно затвердженого розкладу. Кожна кафедра прозвітувала про початок роботи

   Так, для студентів 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» заняття розпочались із знайомства з новим предметом «Соціальний менеджмент». Разом із доцентом кафедри, кандидатом економічних наук Орехівським В.Г. студенти розглядали ключові питання формування соціального менеджменту як науки, основи методології та соціальних досліджень.

   Наступне заняття з дисципліни "Self-management" Орехівським В.Г. проводилось для студентів 2 курсу 4 (англомовної) групи факультету аграрного менеджменту спеціалізації "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності". Тема заняття – "Self-Management as a science and its connection to other disciplines". Студенти прийняли активну участь в обговоренні завдань самоменеджменту та особливостей дистанційного навчання, направлених на підвищення ефективності засвоєння матеріалів. Також було проведено аналіз сучасних форм організації роботи студентів в умовах онлайн та заплановані дослідження для практичних занять протягом семестру.

   Навчання для студентів 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» розпочалося з вивчення предметів їхньої випускової кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, зокрема, дисциплін «Управління виробничими системами і процесами» та «Міжнародна економічна статистика», які викладає доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Суханова А.В.

   Відповідно до графіку навчання НУБіП України у другому семестрі 2020/2021 навчального року НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського успішно розпочали освітній процес.

   На першій парі магістри 1-го року навчання різних спеціальностей прослухали лекцію завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського професора Балановської Тетяни Іванівни з вибіркової дисципліни «Управління персоналом». На третій і четвертій парах для цих же студентів доцентом Троян Аліною Василівною були проведені практичні заняття з вибіркової дисципліни «Управління персоналом».

    Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського доцент Гогуля Ольга Петрівна і старший викладач Драмарецька Кристина Павлівна провели лекційне (третя пара) та практичне заняття (четверта пара) з дисципліни «Менеджмент» для студентів 2 курсу 1 групи економічного факультету спеціальності 051 «Економіка».

   Доцентом Драгнєвою Наталею Іванівною було проведено змістовні практичні заняття з дисципліни «Менеджмент підприємства» для студентів 3 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент».

   Доцентом Новаком Олександром Володимировичем були проведені на належному рівні практичні заняття з дисципліни «Лідерство» для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту. Також була прочитана лекція для магістрів 1 року навчання з вибіркової дисципліни «Менеджмент і маркетинг в агробізнесі».

    Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності д.е.н., професор Луцяк В.В. провів лекційні заняття на 2, 3 парі з дисципліни «ЗЕД підприємства», для бакалаврів факультету аграрного менеджменту 3 курсу, 4 та 5 груп. Вивчення дисципліни передбачає набуття студентами системних знань з об'єктивних закономірностей, умов, процесів і специфічних особливостей зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємства, а також набуття навичок їх практичного використання.

   Для студентів ОП «Адміністративний менеджмент» (МВА) пари розпочалися з дисципліни «Планування та організація підприємства» (викладач – доцент Коваленко Н.О.), к.е.н., доцент Файчук О.М. провів лекційні заняття з дисципліни: «Міжнародна економічна інтеграція. Європейська інтеграція» на 2 парі, 3 курс, 5 група ФАМ (англомовна). Також заняття у перший день семестру, 1 лютого 2020,  були проведені науково-педагогічними співробітниками кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Гречанюк Л.М., Ралко О.С., Дібровою Л.В., Кузьменко С.В., Голомшею Н.Є

   Викладачами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі розпочато навчання студентів 2-4 курсів за розкладом 2 семестру дистанційно. Зокрема, доцент кафедри Барилович Олена Михайлівна провела лекційні заняття зі студентами економічного факультету спеціальностей 051 «Економіка» і 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та факультету аграрного менеджменту спеціальності 075 «Маркетинг».

   Професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Луцій Олександр Павлович провів першу лекцію та організував дискусію з актуальних проблем розвитку функцій сучасної реклами. 

    Отже, можна говорити про вдалий початок семестру на факультеті аграрного менеджменту. Хочеться побажати всім викладачам і студентам успіхів та плідної роботи!

Узагальнено Катериною Алексеєвою,
доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook