Викладачі кафедри фізичного виховання запросили на навчання кращих випускників закладів освіти Київщини

29 січня 2021 року
м. Бровари
     27 січня викладачі кафедри фізичного виховання завітали до Бориспільського навчально-виховного комплексу «Гімназія «Перспектива» загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

     Школярі трьох випускових класів були запрошені до актової зали гімназії для зустрічі з викладачами НУБіП України. Загалом були присутні 56 учнів одинадцятих класів гімназії.
     Співробітники кафедри розповіли абітурієнтам про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Викладач кафедри Олена Отрошко докладно доповіла про спеціальності, які є в НУБіП України, про переваги і перспективи нашого університету порівняно з іншими вишами. Звернула увагу на спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету, розповіла про співпрацю з університетами інших держав і про програму подвійних дипломів. Зупинилася на компактному та зручному розташуванні корпусів і гуртожитків, насиченому культурному і спортивному житті наших студентів.

     Завідувач кафедри Микола Костенко більш детально розповів про нову спеціальність «Фізична культура і спорт», кваліфікацію науково-педагогічних працівників кафедри, спортивних досягненнях студентів-спортсменів, збірних командах університету, перспективах розвитку спортивної матеріальної бази, сертифікати ЗНО, які потрібні для вступу і програму творчого конкурсу.

     Старший викладач кафедри Сергій Вербицький ознайомив старшокласників із роботою спортивних секцій та Навчально-оздоровчо-спортивного центру НУБіП України, розповів про свій шлях як спортсмена і запросив на навчання до нашого університету.

     Після проведеної зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю.

  

Ріма Дубовік,
старший викладач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook