СТАРОСТАТ: готуємося до початку навчального семестру

30 січня 2021 року
    28 січня відбулися планові збори старост академічних груп механіко-технологічного факультету, основною метою яких було обговорення початку навчального семестру та окреслення планів теоретичного засвоєння дисциплін і проходження практики в умовах змішаної форми навчання.
   Декан факультету, В’ячеслав Братішко, ознайомив присутніх з графіком навчального процесу та наголосив на активній діяльності лідерів академічних груп в організаційних заходах студентської спільноти, зокрема, на виконанні вимог навчального плану академічними групами і постійному моніторингу стану здоров’я студентів. Факультет, постійно намагається підтримувати належний рівень якості здобувачів вищої інженерної освіти, тому, спільно з ТОВ «KUHN – Україна», під час навчального семестру, організовано конкурс на кращого студента - інженера, переможець якого, отримає головний приз – 15000 грн.

   Заступник декана, Ігор Сівак, окреслив завдання діяльності старост, стосовно завершення ліквідації академічної заборгованості студентами факультету, звернув увагу на опанування дисциплін за допомогою електронної платформи університету - E-learn, проведення он-лайн лекцій та семінарських занять, згідно розкладу, особливості практичного навчання студентів 3 курсу і магістрів-дослідників, на протязі семестру, та підготовку випускних кваліфікаційних робіт до захисту перед ЕК студентами випускних курсів. На старост покладена відповідальна місія - стимулювання студентів своїх груп у свідомому виконанні умов навчального процесу та активному науковому, творчому і спортивному житті.

   Заступник декана, Віктор Ребенко, ознайомив старост із функціоналом електронної платформи Atoms, на базі якої в поточному семестрі буде працювати електронний журнал для фіксації відвідування занять та якості навчання студентів факультету.

   На зустрічі, також, обговорені питання правильного нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу студентів, забезпечення моральних і етичних умов функціонування студентського середовища, співпраці з куратором групи, деканатом, органами студентського самоврядування факультету і університету.

Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook