Механіко-технологічний факультет: семінари з наповнення та використання ЕНК

29 січня 2021 року
   Якість наповнення електронних навчальних курсів та їх функціонал суттєво впливають на рівень дистанційного опанування дисциплін здобувачами вищої освіти. Саме тому, на виконання доручення ректорату, з 20 по 27 січня 2021 року, на механіко-технологічному факультеті відбулись тренінги для НПП, з наповнення та використання електронних навчальних курсів на навчально-інформаційному порталі E-learn. Онлайн-заняття з використанням платформи Cisco Webex Meetings проводив відповідальний за впровадження ІКТ на факультеті Віталій Курка.


   На заняттях викладачі механіко-технологічного факультету отримали змістовний матеріал, щодо коректного оформлення та налаштування курсів. Віталій Петрович детально пояснив, як створити візитівку курсу, які ресурси варто використовувати та, як правильно оформити загальну інформацію про курс: програму і структуру, робочу програму, критерії оцінювання, інформаційні джерела і термінологічний словник.

   Суттєва увага приділена оформленню теоретичного матеріалу та створенню лекцій, як у вигляді ресурсу «книга» і, як альтернативний варіант - у вигляді pdf файлу. Також розглянуто методику створення лабораторних, практичних та самостійних робіт з використанням діяльності «завдання».

   У присутніх, сформувався ряд запитань, особливо, стосовно тем «Діяльність: Тест» та «Журнал оцінок». На всі задані питання, Віталій Петрович давав чіткі та грунтовні відповіді. Після занять викладачі отримали посилання на відео-уроки за розглянутими темами. На кожному занятті, обов’язково, аналізувалися вимоги до складових курсу, у відповідності до яких, здійснюється експертна оцінка ЕНК під час атестації.

   Учасники тренінгу позитивно оцінили отриману можливість підвищення рівня своїх навиків, з оформлення та використання ЕНК.
   Механіко-технологічний факультет висловлює вдячність Віталію Курці за організацію та проведення занять.

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету з навчальної та виховної роботи
Світлана Потапова, старший викладач кафедри механізації тваринництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook