НУБіП України здобув річний доступ до повнотекстових ресурсів бази даних ScienceDirect

27 січня 2021 року
м. Київ НУБіП України

 

 

З метою створення сприятливих умов для використання українськими вченими електронних ресурсів науково-технічної інформації відповідно до наказу № 1426 від 17 листопада 2020 р. Міністерства освіти і науки України, українських науковців за рахунок бюджетних коштів забезпечено доступом до повнотекстових ресурсів (електронних книг) бази даних ScienceDirect після підписання договору між ДНТБ України та компанією Elsevier.

     ScienceDirect – це повнотекстова база даних однієї з найбільших видавничих компаній світу Elsevier, яка щорічно випускає близько чверті всіх статей, що видаються в наукових журналах.
     Мультидисциплінарна платформа ScienceDirect містить літературні джерела з усіх галузей наук, надає доступ до понад 14 млн публікацій із 2500 наукових журналів та понад 37000 книжкових видань Elsevier. На платформі ScienceDirect представлені такі типи наукових видань як: електронні книги Elsevier (eBooks), книжкові серії (Book Series), довідкові видання (Handbook), навчальні посібники (Textbooks) тощо.

     Ознайомитися з основними принципами роботи з базою даних ScienceDirect можна на сайті ДНТБ України перейшовши за посиланням https://dntb.gov.ua/news/9273

     Доступ до бази даних ScienceDirect можливий із IP-адрес у локальній мережі Університету з 01 січня до 31 грудня 2021 р.

 

Руслана Постой,
відділ науково-технічної інформації

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook