СТУДЕНТИ ГРУПИ А-21М ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня 2021 року

 

622 студенти групи А-21М взяли участь у вшануванні 102-ї річниці проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР. Цей захід в онлайн режимі підготував та провів як форму виховної роботи куратор групи, викладач історії Віталій СКАСКІВ.

312

В ході роботи викладач ознайомив студентів з історичною довідкою про День Соборності України та пригадав найважливіші передумови та причини в історичному контексті. Опісля студенти жваво взялись до обговорення події, адже вона неабияк знайома їм з програми історії України, яку вони ще не так давно проходили.

4

Наступним етапом стало дослідження документів та спогадів учасників урочистостей 22 січня 1919-го року на Михайлівській площі в Києві, яке окрім вивчення понесло за собою плеяду цікавих обговорень студентами та взаємними враженнями й думками.

5

Опісля студенти переглянули невеличкий відеоролик про ті історичні події та на завершення після підбиття підсумків та заключного слова викладача разом долучились до спільного виконання Гімну України, який лунав в онлайн-ефірі.

Варто зауважити, що такого типу заходи є не лише цікавими, але й надзвичайно корисними в контексті виховної роботи. Адже як результат студенти не лише поглибили знання про вагомі події українського державотворення, але й на рівні емоцій, вражень, власних висновків юні громадяни плекають справжній живий інтерес, захоплення та любов до своєї вітчизняної історії, її перемог та святості.

Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
Віталій СКАСКІВ
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook