Оголошується прийом документів на Премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2021 році

11 січня 2021 року
м. Київ НУБіП України

 

Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розпочинає прийом документів претендентів на присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

     Премія присуджується щороку до Дня молоді за видатні досягнення у розбудові Києва, здійснені киянами, громадянами України віком до 35 років у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть також враховуватися досягнення претендента за попередні роки) за однією із номінацій:

  • наукові досягнення – робота в науковій сфері, проведення досліджень, наявність патентів, винаходів тощо;
  • творчі досягнення – здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах, інших культурно-мистецьких змаганнях; значний авторський доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, архітектури, популяризації традиційної культури українського народу;
  • внесок у розвиток молодіжного руху – активна робота в напрямку реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проектів, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та розвитку спорту, патріотичне виховання молоді, працевлаштування, розвиток інтелектуального потенціалу, екологічної свідомості молоді тощо.

     Документи, оформлені відповідно до Положення про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва, просимо подавати до 08.02.2021 р. у форматі Word на електронну адресу [email protected], у паперовому вигляді до науково-організаційного відділу НДЧ (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54).

Положення про премію Київського міського голови

Ольга Сніжко,
науковий співробітник
науково-організаційного відділу НДЧ

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook