21 грудня – засідання педагогічної ради

16 грудня 2020 року

21 грудня 2020 року о 10.00 год. 

відбудеться засідання педагогічної ради коледжу 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.   Про виконання рішень попередніх педагогічних рад. Інформує секретар педагогічної ради Погоріла О.І.

2.   Доповідь на тему: «Як зберегти психічне здоров’я і життєрадісність в умовах дистанційної роботи». Доповідає практичний психолог Когут Б.Д.

3.   Аналіз роботи циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін. Доповідає голова циклової комісії Іванова С.М.

4.   Затвердження орієнтовного плану підвищення кваліфікації на 2021 рік. Інформує методист Іванова С.М.

5.   Розгляд клопотань педагогічних працівників та визнання результатів підвищення кваліфікації. Доповідає методист Іванова С.М.

6.   Про ліміт стипендіатів для призначення стипендій за результатами семестрового контролю знань за І семестр 2020-2021 н.р.  Інформує заступник директора з навчальної роботи Сова В.М.

7.   Про перелік показників оцінювання навчальних досягнень студентів для призначення академічних стипендій за результатами семестрового контролю за ІІ семестр 2020-2021 н.р. у розрізі спеціальностей та курсів. Інформує заступник директора з навчальної роботи Сова В.М.

8.   Розгляд правил прийому на навчання до Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» у 2021 році. Інформує відповідальний секретар приймальної комісії Погоріла О.І.

9.   Різне.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook