На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбувся Методичний онлайн-семінар з питань організації науково-практичної роботи аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

29 грудня 2020, 11:56
 
 
29 грудня 2020 року кафедра організації підприємництва та біржової діяльності, під егідою гаранта ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» д.е.н., професора, завідувача Ільчука М.М., провела Методичний онлайн-семінар з питань організації науково-практичної роботи аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
  
Семінар став підсумковим акордом у навчальній та науковій діяльності колективу кафедри та аспірантів за 2020 рік. Учасники розглянули структурні компоненти ОНП та навчального плану 2021 року вступу, які планується у подальшому обговорити з роботодавцями та стейкхолдерами освітніх програм спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Особливу увагу приділили анкетуванню-опитуванню аспірантів щодо якісних складових формування компетентностей здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
  
Гарант Микола Максимович Ільчук підвід підсумки науково-практичної роботи аспірантів, зупинився на їх основних досягненнях та участі у науково-дослідній проблематиці кафедри. Детально були розглянуті особливості проведення педагогічної практики аспірантів в умовах дистанційної форми навчання.
Професор Ільчук М.М. наголосив, що сьогодні важливу роль у формуванні фахових компетентностей кожного аспіранта відіграє проведення комплексної і системної науково-дослідної роботи пліч-о-пліч з науковим керівником та колективом кафедри.
 
Наприкінці заходу були надані вичерпні відповіді на всі поставлені аспірантами запитання та окреслено план дій на 2021 рік. Необхідно відмітити, що в найближчій перспективі учасниками методичного семінару було прийнято рішення на час загальнонаціонального локдауну активізувати зусилля колективу кафедри та аспірантів у проведенні аналітичного дослідження стану підприємництва та біржової діяльності в Україні за умов пандемії. Результати отриманих дослідження будуть покладені в основу колективних монографій у рамках трьох ініціативних тематик кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, а також при підготовці статей у виданнях, які індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science. 
Гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Микола Максимович Ільчук привітав усіх з прийдешніми святами, побажав міцного здоров’я та нових творчих досягнень і підтримувати надалі тісний контакт онлайн!
 
Валентина Яворська,
доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook