На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбувся Методичний онлайн-семінар з питань організації науково-практичної роботи аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

30 грудня 2020 року

 

  29 грудня 2020 року кафедра організації підприємництва та біржової діяльності, під егідою гаранта ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» д.е.н., професора, завідувача Ільчука М.М., провела Методичний онлайн-семінар з питань організації науково-практичної роботи аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

 

 

Семінар став підсумковим акордом у навчальній та науковій діяльності колективу кафедри та аспірантів за 2020 рік. Учасники розглянули структурні компоненти ОНП та навчального плану 2021 року вступу, які планується у подальшому обговорити  з роботодавцями та стейкхолдерами освітніх програм спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Особливу увагу приділили анкетуванню-опитуванню аспірантів щодо якісних складових формування компетентностей здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 

 

Гарант Микола Максимович Ільчук підвід підсумки науково-практичної роботи аспірантів, зупинився на їх основних досягненнях та участі у науково-дослідній проблематиці кафедри. Детально були розглянуті особливості проведення педагогічної практики аспірантів в умовах дистанційної форми навчання.

Професор Ільчук М.М. наголосив, що сьогодні важливу роль у формуванні фахових компетентностей кожного аспіранта відіграє проведення комплексної і системної науково-дослідної роботи пліч-о-пліч з науковим керівником та колективом кафедри. 

 

 Наприкінці заходу були надані вичерпні відповіді на всі поставлені аспірантами запитання та окреслено план дій на 2021 рік. Необхідно відмітити, що в найближчій перспективі учасниками методичного семінару було прийнято рішення на час загальнонаціонального локдауну активізувати зусилля колективу кафедри та аспірантів у проведенні аналітичного дослідження стану підприємництва та біржової діяльності в Україні за умов пандемії. Результати отриманих дослідження будуть покладені в основу колективних монографій у рамках трьох ініціативних тематик кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, а також при підготовці статей у  виданнях, які індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science. 

Гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Микола Максимович Ільчук привітав усіх з прийдешніми святами, побажав міцного здоров’я та нових творчих досягнень і підтримувати надалі тісний контакт онлайн!

 

Валентина Яворська,

доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook