Збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської Інтернет-конференції на тему: «Світ аграрних професій: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС»

24 грудня 2020 року

Сучасний агропромисловий комплекс одна з провідних галузей економіки України, яка дає роботу близько 3 млн людей. Сьогодні українські аграрії працюють в умовах, які постійно змінюються. До таких змін можна віднести введення ринку сільськогосподарських земель, передачі державної сільськогосподарської землі у комунальну власність ОТГ, оптимізація організаційної структури Держгеокадастру. Відповідно майбутнім випускам коледжів та вузів потрібно буде працювати в  нових умовах ведення аграрного бізнесу. Сучасні знання сільськогосподарських дисциплін стануть їм в нагоді при вирішенні посадових обов’язків.  Підкреслимо, що  сільське господарство – це галузь сьогодення та майбутнього.

Сьогодні ми раді вітати учасників Інтернет-конференції та представити для обговорення матеріали віртуального  дискусійного простору конференції.

Матеріали презентовані у збірнику. Наповнення рубрик синхронізовано з основними напрямами роботи конференції і охоплює широке коло питань розвитку аграрних професій, наукових дисциплін, сучасних аспектів аграрної галузі, європейського досвіду ведення сільського господарства та партнерства науки і бізнесу.

Збірник матеріалів

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook